Tuinenrijk, zoooveel groen!

Groen kleurt je leven. Het geeft rust, energie en nodigt uit om het buitenleven op te zoeken. Dit alles komt samen in Tuinenrijk, een centraal gelegen woonwijk in de Groote Wielen in Rosmalen. De wijk wordt voorzien van binnentuinen die met speelse ommetjes worden verbonden. Je waant je in een parkachtige woonomgeving waar ontmoeting en ontspanning elkaars paden kruisen. Een wijk waar het vele groen opgaat in het waterblauw van de Groote Wielenplas. En waar de natuurlijke omgeving de voedingsbodem is voor jouw woongeluk.

De woningtypen

Tussen het vele groen van Tuinenrijk is ruimte voor circa 128 woningen met een eigentijdse uitstraling en veel detaillering. Het gaat om een mix van grote en kleine rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Parkeren kan veelal op eigen terrein of in een van de parkeerhoven. Dankzij de centrale ligging zijn voorzieningen, zoals winkels en een school, op loopafstand.

De planning

Meer informatie over de definitieve inrichting van het plan en de woningtypen zullen naar verwachting in het eerste kwartaal van 2022 beschikbaar zijn. Ook kunnen wij je dan nader informeren over de grootte van de woningen en een indicatie van de VON-prijs. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Tuinenrijk? Schrijf je dan nu in. We informeren je zodra er meer informatie beschikbaar is.